EnKontakto (nonduale) coaching en begeleiding helpt je de weg te vinden naar binnen. Daar waar je je ‘thuis’ voelt. Je leert om je leven dusdanig in te richten dat er helderheid ontstaat om je werk en je leven vorm te geven op een wijze waarvan jij én je omgeving blij worden. Het draagt bij aan het begrijpen van jezelf en contact te krijgen met de kwaliteiten die jij in je draagt. Daar hoort dan ook bij dat je contact gaat maken met belemmerende overtuigingen over jezelf en over ‘de wereld’ waardoor innerlijke rust en vrede kunnen ontstaan. Omdat je in contact komt met zingeving. 

EnKontakto (nonduale) coaching en begeleiding kan onder andere inhouden dat je intervisie of supervisie krijgt waardoor je bijvoorbeeld een klankbord krijgt om bij veranderingsprocessen flexibel én op je eigen spoor te blijven.

Andere mogelijkheden zijn:

De aanloop naar een scheiding.
De problematiek na de scheiding.
Zal ik bij dit bedrijf blijven werken?
Hoe blijf ik uit een dreigende burn-out?
Hoe kom ik af van, al dan niet regelmatige, depressieve perioden?
Hoe kan ik rouwen over verlies? (Overlijden, baan, geliefde,…….)
Besluiteloosheid/keuzestress
Stress in het algemeen
Oud zeer oplossen.
Conflictcoaching
Unfinished business aanpakken

En al die andere mogelijke zaken waarvan je in onbalans bent geraakt en niet weet hoe die balans terug te krijgen.

EnKontakto conflictbemiddeling biedt jou de mogelijkheid om alles in het werk te stellen om er met de conflictpartner uit te komen. Daarbij wordt voornamelijk gewerkt met de methodiek van Geweldloze Communicatie Mediation.

Voorafgaande aan dit proces kan individuele coaching en/of begeleiding een versnelling van het proces teweegbrengen. (Pre-mediation

Werkwijze

Bovenstaande is onder meer gebaseerd op Non-duale filosofie en westerse psychologie, Geweldloze Communicatie, NLP en Vitaliteitscoaching. Al naar gelang wat aan de orde is. Waar het in principe verder op neerkomt is dat je gaat leren om te kunnen zijn met wat is en vanuit zelfcompassie kunt kijken naar wie je echt bent.

Kennismaken

Aan een traject gaat een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf. De sessies bestaan uit gesprekken van 1 uur tot maximaal 90 minuten. Na het 3e gesprek vindt een evaluatie plaats.

Plaats

De sessies vinden plaats in Assen, per skype of op in overleg te bepalen plaats

Kosten

– Indien privé betaald € 100,- per uur

– Indien vergoed door de werkgever € 225,- per sessie.

Intake: € 65,-/€ 175,-

Eventuele reis uren en reiskosten op basis van nacalculatie.

Tarieven zijn exclusief 21% BTW en de kosten voor eventuele huur van sessieruimte.

Aanmelden kennismakingsgesprek
Via telefoon: 0653407181