Is er een leven na …………?

Lieve lezer(es),

Op 1 januari 2018 droeg ik het eigendom van Vine training en coaching over aan een groep geïnspireerde vrienden/collega’s die het stokje van mij wilden overnemen.

Op 1 januari 2020 heb ik Vine echt losgelaten, al blijf ik voor hen beschikbaar om, onder meer, een aantal specials’ zoals de training “Angst Schuld Schaamte en Vergeving” met Willem Glaudemans” en de serie trainingen rond conflicthantering/bemiddeling te faciliteren. En op afroep om andere, vooral in-company en thema-trainingen te geven. Ik kijk daar nu al naar uit.

Nog meer kijk ik uit naar alle nieuwe dingen die op mijn pad komen. Vanuit Enkontakto (Esperanto voor ‘In Contact’ óf ‘In Verbinding’) zal ik beschikbaar zijn voor alle soorten van coaching, begeleiding en conflictbemiddeling voor particulieren zowel als voor bedrijven en organisaties.

Begin februari 2020 rond ik mijn opleiding “Non-Duale Coaching en Therapie “af en zal ik ook die vaardigheden en filosofie inzetten om deelnemers/cliënten in contact te brengen met hun levensdoel. Voor bedrijven en organisaties ben en blijf ik ter beschikking om hun ondernemingsraad en/of teams te begeleiden in besluitvormings-en veranderingsprocessen en ze te stimuleren om een samenwerkingsgraad te bereiken waar iedereen blij van wordt.

Ja, er is dus een leven na………… Vine.

Met nadruk wil ik vermelden dat ik zowat 20 jaar mijn hart heb gevolgd en me heb uitgeleefd in Geweldloze Communicatietrainingen in velerlei vorm. Ik kijk daar met grote dankbaarheid en veel plezier op terug. En er is een wereld die, zoals ik dat graag uitdruk, voorbij Geweldloze Communicatie gaat en waar ik me nu mee wil bezighouden.
Non Dualiteit is daar een onderdeel van. Dit omdat de uitgangspunten daarvan voor mij zo naadloos aansluiten met wat Marshall Rosenberg zei en schreef over de spirituele basis van Geweldloze Communicatie.
Voor die mensen die zich hierin herkennen, en die een stapje verder willen, zullen er cursussen worden aangeboden, ook in retraitevorm, waardoor je een aantal dagen in alle rust aandacht kan geven aan je eigen processen.

Vanaf 1 januari zullen ook alle gesprekken die ik op begeleiding-coach- en mediation gebied voer, worden uitgevoerd via ‘Enkontakto’. Zie mijn website : www.enkontakto.org of www.janvankoert.nl.
Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06 53 40 71 81 en via emailadres: janvankoert@xs4all.nl

Bij interesse in mijn blogs en nieuwsbrieven kan je via de website jezelf in het verzendregister aanmelden.

Ik kijk uit naar een plezierige continuering van onze relatie.

Gelukkig Kerstfeest en feestelijke overgang naar 2020!

Warme groet,

Jan van Koert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *