Jan van Koert

Mijn naam is Jan van Koert en ik ben werkzaam als opleider, coach en auteur. Wat mij kenmerkt is echtheid, directe helderheid, geduld en doorzettingsvermogen. Ik interesseer mij in spiritualiteit, non-dualiteit en wat er werkelijk toe doet. Wat mij uniek maakt zijn mijn werkervaringen, inlevingsvermogen, luistervaardigheid en het lezen van non-verbale signalen. Ik profileer(de) mij door het opzetten van enerzijds een technisch bedrijf en anderzijds, daarna, Vine training en coaching, het mede opzetten van een Train de GC trainer leergang en een GC Mediation opleiding, het trainen van o.a militairen in Sierra Leone, Syrische oppositiepartijen in Istanbul en religieuze leiders in Oekraīne. O.a. daarom ben ik vaardig én trainervaren in opleiden, oplossingsgericht coachen, bemiddelen in (relatie)conflicten, overeind blijven bij iedere tegenwind en (het leven van) walk your talk.

Het is mijn missie om bij te dragen aan het verrijken van het leven door mensen en organisaties in contact te brengen met hun kern en ze handvatten te geven om in harmonie met zichzelf en hun omgeving, en dus vreugdevol, te leven en te werken

Achtergrond

Na een 30-jarige managementcarrière heeft Jan van Koert de opleidingen en studies Neuro Emotionele Integratie en Mastercoach, Natuurgeneeskunde, NLP en Geweldloze Communicatie gevolgd. Van1998 tot 2019 richttte hij zich volledig op Geweldloze Communicatie. Hij bestudeerde het psychologische model van Geweldloos Communiceren bij Marshall Rosenberg zelf en bij pedagogen en psychologen in binnen- en buitenland.

Jan van Koert heeft meer dan 8000 mensen, coaches en organisaties opgeleid, ook ver buiten Nederland. Zijn ervaring, kennis en vaardigheden staan borg voor een hoog rendement en werkend resultaat.

Klik hier voor het Curriculum Vitae van Jan van Koert