Jan van Koert

Jan van koert is de nestor onder de Nederlandstalige gecertificeerde trainers in Geweldloze Communicatie. Hij heeft ervaring met dit gedachtegoed vanaf 1998 en is verbonden aan het Centre for Nonviolent Communication (www.cnvc.org) in de Verenigde Staten. Jan heeft zich meer dan 20 jaar volledig op het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie gericht en daarvoor indertijd Vine training en coaching opgericht. Hij fungeerde daar tot eind 2017 als eigenaar, opleider, auteur, mediator en (team)coach.

Het is zijn missie om de kennis van en vaardigheid in Geweldloze Communicatie voor een breed (professioneel) publiek toegankelijk te maken. Zo wenst hij een bijdrage te blijven leveren aan het vergroten van de kwaliteit van leven van mensen in privé en in de werksfeer.

Achtergrond

Na een 30-jarige managementcarrière heeft Jan van Koert de opleidingen en studies Neuro Emotionele Integratie en Mastercoach, Natuurgeneeskunde, NLP en Geweldloze Communicatie gevolgd. Van1998 tot 2019 richttte hij zich volledig op Geweldloze Communicatie. Hij bestudeerde het psychologische model van Geweldloos Communiceren bij Marshall Rosenberg zelf en bij pedagogen en psychologen in binnen- en buitenland.

Jan van Koert heeft meer dan 8000 mensen, coaches en organisaties opgeleid, ook ver buiten Nederland. Zijn ervaring, kennis en vaardigheden staan borg voor een hoog rendement en werkend resultaat.

Klik hier voor het Curriculum Vitae van Jan van Koert